Apeldoorn – Loseweg 11

Woonoppervlakte
188 m2
Wonen
Perceel oppervlakte
280 m2
Perceel
Aantal slaapkamers
5
Slaapkamers
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie

Huurprijs
€ 1.925,- p/m

Met ingang van medio augustus aanstaande te huur voor een periode van twee jaar.


Sfeervol en goed onderhouden vrijstaand woonhuis met carport, besloten tuin en grote schuur. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd waarbij het authentieke karakter intact is gebleven. Een comfortabele kamer en suite met serre, twee badkamers en zes slaapkamers: een buitenkans nabij het centrum en op loop-/fietsafstand van vrijwel alle voorzieningen! Gelegen op een steenworp afstand van de Koninginnelaan (met diverse winkels w.o. een bakker, slager en supermarkt) en op enkele minuten lopen van het centrum, de Grote kerk en schouwburg Orpheus.

INDELING:

Begane grond:
Entreehal met meterkast, toilet, trapopgang en trapkast, kamer en suite met hoge plafonds, natuurstenen schouw en openslaande deuren naar tuin, de voorkamer heeft toegang tot een serre met eveneens openslaande deuren naar tuin, half open keuken met natuurstenen aanrechtblad, diverse apparatuur, toegang tot praktische provisiekelder en een achter entree.

Eerste verdieping:
Overloop met opstelling wasapparatuur, badkamer met bad, separate douche, wastafelmeubel en 2e toilet, vier (slaap)kamers, balkon, via vaste trap naar........

Tweede verdieping:
Overloop, bergruimte, twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, 3e toilet en douche. Deze woonlaag is voorzien van een riante dakkapel zodat de ruimte maximaal kan worden benut.

Servicekosten zijn nader overeen te komen echter in de basis € 110,- per maand ten behoeve van tuinonderhoud en glasbewassing (beide twee keer per jaar) alsmede cv-onderhoud.

De woning is uitstekend onderhouden en recent geschilderd. De tuin is keurig aangelegd en verzorgd. Op de oprit bevindt zich een laadpaal t.b.v. een elektrische auto.



Huurdersscreening middels de NVM Woontoets en twee maanden huurverplichting als zekerheid voor verhuurder.


De woning wordt gestoffeerd aangeboden.

Kenmerken

Overdracht

Type
Vrijstaande woning
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
188 m2
Inhoud
667 m3

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2