Huis kopen

Woning kopen

Binnenkort genieten van uw droomwoning in Apeldoorn of omgeving?

Natuurlijk is het kopen van een huis in Apeldoorn een heugelijke gebeurtenis. Alleen brengt dit een aantal belangrijke aandachtspunten met zich mee. Denk onder andere aan de bouwkundige staat, het bestemmingsplan, het energieprestatiecertificaat en wettelijk regelgeving met betrekking tot het aankopen van een woning.

Wij maken het u gemakkelijk door deze taken volledig op ons te nemen. Door het inzetten van onze expertise voorkomt u een verspilling van energie en geld, zodat u binnenkort in alle rust kunt genieten van uw nieuwe woning!

Uw nieuwe thuis is dichterbij dan u denkt…

Op zoek naar een woning

Plaats een zoekopdracht bij ons en u ontvangt zowel het aanbod van ons kantoor als dat van onze NVM collegae. Wij nemen contact met u op zodra wij een object gevonden hebben dat aan uw wensen voldoet. Of u nu een eindwoning, starterswoning, hoekwoning, penthouse, luxueuze villa of appartement zoekt, wij gaan met 100% toewijding aan de slag. Wanneer wij het gewenste object vinden, nemen wij direct contact met u op.

Plaats gratis zoekopdracht

Full-service aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar helpt u de juiste woning te kopen, voor de juiste prijs, tegen de beste condities en zonder complicaties achteraf. Dat lijkt makkelijker dan het is. Vraagprijzen voor woningen die op het eerste gezicht bijna identiek lijken, kunnen soms sterk verschillen. Ook zijn er veel potentiele kopers op de markt en is er op dit moment relatief weinig aanbod. Hierdoor vist u soms achter het net.

Wij ondersteunen u bij het kopen van een woning in Apeldoorn

Wij begrijpen dat het kopen van een huis niet over één nacht ijs gaat. Wat u ook wilt bespreken, wij staan u graag te woord. Bel direct met ons via 055-303 4934 of neem via het contactformulier contact op.

Woning kopen

Interesse in een aankoopmakelaar?

Neem contact op via het formulier of bel direct naar 055 – 303 4934
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.