Apeldoorn – Marsweg 19

Woonoppervlakte
194 m2
Wonen
Perceel oppervlakte
524 m2
Perceel
Aantal slaapkamers
3
Slaapkamers
Voorzieningen
Zonnepanelen

Vraagprijs
Koopprijs
€ 795.000,- k.k.

In de wijk Sprengenbos gelegen vrijstaande woning met carport en besloten tuin:

-Gelijkvloers wonen mogelijk
-Grote woonkeuken
-Twee badkamers
-Oprit met carport
-Zelfstandige praktijkruimte

INDELING:
Begane grond: overdekte entree, entreehal met trapopgang, toilet, gang met doorloop naar badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet alsmede een ruime slaapkamer met veel vaste kastruimte. Vanuit de hal ook toegang tot de L-vormige woonkamer met gashaard, luxe (woon)keuken voorzien van div. apparatuur (w.o. quooker, combi stoomoven en vaatwasser) en eetgedeelte met lichtkoepel en openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken met pantry, opstelling wasapparatuur en achterentree.

Verdieping: grote overloop met bergruimte, berging/inloopkast, badkamer met wastafel, toilet en douchehoek alsmede twee royale slaapkamers met ook voldoende bergruimten.


Aantrekkelijke ligging nabij buurtwinkels, sportverenigingen en scholen. Het centrum van Apeldoorn is binnen enkele fietsminuten te bereiken. De perceelafmeting bedraagt 524 m2 en de woning is gebouwd in 1975. Onder andere voorzien van hardhouten kozijnen, HR+ beglazing, 24 zonnecellen en deels vloerverwarming. Tenslotte heeft de woning nog een van buitenaf toegankelijke inpandige berging.

De zelfstandige praktijkruimte heeft een eigen toegang, is voorzien van o.a. vloerverwarming en heeft een eigen toilet.

Deze aantrekkelijke woning met legio gebruiksmogelijkheden is gesitueerd op een hoeklocatie, heeft een prettige lichtinval, oprit voor meerdere voertuigen en een besloten tuin: een bezichtiging meer dan waard!

Kenmerken

Overdracht

Type
Vrijstaande woning
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort
Bungalow
Bouwjaar
1975

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
194 m2
Inhoud
985 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2